søndag den 25. september 2011

Hanoi

dag 1(Poul)
Til Karup lufthavn med den lokale escorte Bine, Natasha og Tina.
Norwegian lettede til tiden og en kort tur til Kastrup. Emil sad ved sidens af en ung pige ansat hos militaeret i Karup og de var begge enige om at de hader at lande. Hurtig tur til Kastrup. Her måtte vi gå flere kilometer for at få bagagen udleveret.
Men med den i hånden var Keld og Emil Tuan der jo og hentede os hjem paa Holmsoevej hvor vi fik en saerdeles laekker middag. Vivi er bare fantastisk i madkunsten, lam og floedekartofler salat mv. og en hel vild god roedvin fra Argentina. Det er altid varmt og dejligt hos familien Henriksen.

Keld bragte os til lufthavnen igen og kl. 22,50 lettede vi bound for Bangkok. Emil har fundet ud af at puste oerene saa vi har ikke dette pinefulde problem mere.

Emil
ja saa kom vi op i SAS flyet mod Bangkok. En behaglig flyvetur, hvor vi fik sovet ca. 6 timer. vi lander i den store, og meget flotte suvarnabhumi lufthavn. klokken var ca. 14.00. Vi skulle vente i et par timer, inden at vi kunne komme ombord paa vores THAI airways fly. efter en flot flyvetur lander vi i Hanoi, hvor det viser sig at den taxi der skal koere os til hotellet ikke er dukket op. Men efter hjaelp fra en anden taxi mand, fik vi fat i vores taxi. da vi ankommer til hotellet viser det sig at vi har faaet et forkert vaerelse, men vi vil faa det rigtige vaerelse dagen efter. vi er ogsaa lidt ude om aftenen, hvor vi betaler overpris for et par foraarsruller.

dag 2 (Emil)
dag 2 starter ud med morgenmad paa hotellet, broed og omelet. herefter gaar vi lidt rundt i hanoi, hvor vi ender nede ved soeen. der vi er paa vej tilbage til hotellet finder vi en fin lille restaurent, hvor vi spiser vores frokost. bagefter et skoent maaltid gaar vi tilbage til hotellet og tager os en hvil. efter lidt tid tager vi ud til dong xuan markedet. her finder vi et hyggeligt lille kaffested. bagefter en lille taar tager vi over til et massagested, her faar vi en dejlig massage for kun 12USD. tilbage til hotellet, for der er godt nok varmt udenfor. det bliver hurtitg moerkt udenfor i vietnam, allerede ved seks tiden. nu gaar vi ud og spiser aftensmad og gaar en tur langs soen, og saa er dethjem og sove.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar