lørdag den 8. oktober 2011

Hoi An, af Emil

dag 1
Hoi An er en mindre by med ca. 80000 indbyggere. Hoi An ligger ca. 4km fra kysten. her er meget fredeligt i forhold til det miljø vi kommer fra. mængden af motorcykler og biler er væsentlig mindre, i forhold til Hanoi. det er rart med en lille afslapnings pause her halvvejs, vi trænger til. vi kan leje cykler og motorcykler på vores hotel, med kun 4km til stranden går føste dag med cykeltur til stranden. stranden er ikke særlig børnevenlig. der er meget understrøm og bølger så store at man kan surfe på dem. men der er palmer, sandbund og flot vand

dag 2
efter dejlig morgenmad på balkonen, lejer vi en motorcykel. Honda airblade, 110cc og automatgear.vi starter vores færd med at køre lidt rundt i byen, det er en god måde at se byen på. derefter kører vi til stranden, idag er vejret bedre :). efter en dejlig strandtur kører vi ud på landet, her er meget smalle betonveje med små landsbyer. 

dag 3
dagen går mest med planlægning, på den lokale sinh tourist. vi har bestilt fly og hotel til dalat, bus til saigon og hotel i saigon. jeg har været hos skrædderen og bestille bukser, det bliver spændende at se resultatet! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar